Contact

Linkbuilding en SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: 0495/21 45 83
Mail: info@seobureau.be

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar ook de moeilijkste. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk relevante links te krijgen op andere websites. Deze links moeten verwijzen in de vorm van een anchor tekst naar jou website of subpagina van de website. Linkbuilding uitbesteden aan experts.

KWALITEIT

Achter elke succesvolle linkbuilding campagne zit een solide outreach plan. En met Link Building HQ, krijgt u het extra voordeel van onze diepgaande relaties met de toppublicaties in bijna elke industrie, zodat u backlinks van topkwaliteit kunt verdienen telkens wanneer u een bestelling plaatst.

Effectieve outreaching moet worden ondersteund door link-waardige inhoud. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Laat ons ervaren team van native schrijvers in het Engels hun magie werken om verse, relevante en naaldverplaatsende inhoud voor u te creëren.

OPTIMALISATIE VAN LINKPLAATSING

Nadat uw inhoud de strenge controle van ons redactieteam heeft doorstaan, plaatsen we uw link in de hoofdinhoud, waarbij we de plaatsing optimaliseren voor maximale link juice. U kunt niet alleen elke stap van de opdracht zien op uw eigen dashboard, maar u kunt ook een rapport downloaden dat merkloos en white-labeled is.

Of u nu een freelancer bent of deel uitmaakt van een in-house SEO-team, de mogelijkheid om het grootste deel van uw externe linkbuilding uit te besteden, maakt uw tijd vrij en geeft u de kans om u te concentreren op wat echt belangrijk is; of het nu gaat om het leveren van kwaliteitsinhoud of het uitvoeren van technische verbeteringen aan uw website.

Als u een agentschap bent, hebt u het bijna altijd druk (geloof ons, dat weten we uit eerste hand) en hebt u niet altijd de tijd om te stressen over linkbuilding. Om uw bedrijf te laten groeien, geven wij u een kans om uw linkbuilding inspanningen te schalen. U krijgt ook alle eer, aangezien onze white label rapporten kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Als marketeer, zou uw eerste focus marketing moeten zijn, niet link building. Door dit werk te delegeren aan experts zoals LinkBuilding HQ, kunt u zich concentreren op echte marketing en laat ons zorgen voor link building inspanningen. Kies uit een verscheidenheid van onze pakketten om te zien welke optie het beste past bij uw zakelijke behoeften.

GEBRUIK RELEVANTE ANKERTEKST

Dit is de tekstuele weergave van je hyperlink. De meeste grote zoekmachines gebruiken de ankertekst om de relevantie van een trefwoord voor een pagina te bepalen. Dus als je goed wilt scoren voor een bepaald trefwoord, gebruik dat dan als je ankertekst. Maar zorg ervoor dat het klinkt als een natuurlijk onderdeel van de rest van de inhoud.

DIVERSIFIEER DE DA VAN JE BACKLINK SITES
Domein Autoriteit (DA) is een zoekmachine ranking score ontwikkeld door Moz die voorspelt hoe goed een website zal ranken op zoekmachine resultaten pagina’s (SERPs). Hoe hoger de domein autoriteit van uw website, hoe beter uw kansen om goed te scoren.

Maar hoe kunt u uw DA verbeteren? Meestal is de beste gok om een inkomende link te krijgen van een website met een hoge Domain Authority. Dat is waarom sommige van de meest gewilde publishing platforms websites zijn zoals The New York Times of Forbes, omdat hun backlinks je DA meer verbeteren dan een doorsnee publisher.

RICHT U OP RELEVANTE PLATFORMS
Relevantie heeft alles te maken met hoe natuurlijk uw inhoud verbonden is met de pagina die naar u linkt. Stelt u zich een scenario voor: u bent de eigenaar van een nieuw restaurant in Londen en u wilt een digitale aanwezigheid vestigen. Zou het logischer zijn om uw link te publiceren in een artikel in The Guardian met de titel “The Hottest New Restaurants in London” of in een artikel van, laten we zeggen, een autotijdschrift? U hebt misschien niet de volledige redactionele controle over hoe uw link op een pagina verschijnt, maar een effectieve link outreach strategie zorgt ervoor dat u op relevante platforms terechtkomt. Hou dit in gedachten de volgende keer dat je aan het outreachen bent.

LEER GEDULDIG TE ZIJN
Onthoud dat je hier voor de lange termijn mee bezig bent. Geduld en doorzettingsvermogen zijn de sleutel bij het bouwen van links naar een site, ongeacht de branche. Als u in een lage concurrentie-industrie zit, kunt u binnen 6-8 maanden resultaten boeken. Industrieën met een hoge concurrentie beginnen pas na een jaar resultaten te tonen en zijn in wezen een gevecht zonder einde. Consistentie is alles en hoewel het niet makkelijker wordt, zijn de resultaten de moeite waard.